Skip to main content

AWARD OF THE BESTEST ROOMIES!

cant get enough words to say how much i love them so much much! my endless and infinity love goes to them, seriously! it took such a short time to know, to get comfort to be friend with them. the first day masuk bilik, dah cerita pasal my past. to me, they are just the best! even though kadang-kadang terpaksa layan kerenah kanak-kanak part one ni, haha but it was fun! tak tipu, sumpah. lagi i jadi mcm kanak-kanak lagi adalah. they call me baby panda! tang mana panda nya ntah. nampak tak i was bullied by them! tanpa segan silu buli senior! apa-apa pun, v sayang korg sgt2. sorry for all my wrongdoings! kalau v selalu ada terkecikkkkk kan hati korg, terbuat sepah, tak tutup alarm. -.- haha sorry tau. and, for my last words, do take care of your self dear mira, laila, amal and also razz(: journey korg jauh lagi. v pun sama. doakan v do well in degree. insyaallah aminnn. result pun tak keluar lg ni. stay safe aite? (: *amik tisu lap air mata*

ouh, nak tahu something tak, harini dah masuk 11 hari of holiday and indeed being away from them! entah mcm mana, tergerak hati nk check pendrive. konon nak delete apa yg patut. tengok-tengok ada satu video named 'FOR YOU VEE'. a very thoughtful and yet a memorable video by them! terima kasih sangat sangat sangat! alahai, memang surprise sgt. i dah upload dkt youtube. bisa tontonnya di link ini :D


THEM (":


Kini baru ku sedar,
cehh mcm lagu je.
now baru v sedar, ramai yg sayang v.
so tak payah kot nak jiwa kacau selalu sangat kankankan :p

to mira: selamat pengantin baru. belajar law elok2. jaga acap saya baik2! kirim salam dia.
to laila: congrats on your first hijab! be strong and v yakin dgn sifat keibuan laila tu, laila deserve to have a better man. he's there. cuma dia tgh main nyorok-nyorok je.
to amal: v akan jd the most happiest person bila tahu amal dah ada boyfriend nanti! tolong jgn jiwa kacau lg next sem dan tolong jgn songsang. love amal amal amal. 
to raz: raz selalu buat v ketawa terbahak-bahak tutup muka dgn bantal, gelak sorg2! bdk ni masuk air sikit. takpe, v bahagia. haha, apa punya ayat lah. mcm micheal jackson lah raz ni! btw, be strong, be consistent ok! 














Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…