Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

KRONOLOGI HARI LAHIR PUTERI CARRINA

1. Pada 24 March 2011, jam 12.45 tengahari, lokasi di CC Dang Merduwati, masa tu tengah online FB. tiba-tiba moon msg, 'veee, harini takpayah kawan carrin.. hee. marah2 dia sikit' masa tu, i tengah im dengan carrina. tiba2, OMG. alamak, lupa!!!! lupa nk buat2 taknak kawan dengan dia. mmg plan nk buat surprise, gaduh2 tapi lupa nak gaduh... pagi tu,,,, boleh pulak text2 dgn dia, cakap pasal kelas -.-'
2. terus call addin. 'wehhh aku nk mintak kebenaran kau ni, kteorg nk buat2 taknak kawan dengan carrina'. addin said, 'okay, petang kang, lepas pasar aku jumpa kau dgn moon. :)))'
3. tbe2 dapat idea, memandangkan tengah im dengan carrina, apa lagi post ni lahh,, 'youuuuu, kenapa you buat i macam ni? apa salah i? apa dosa i? i dah sayang you macam adik beradik i sendiri dahh.tp, you buat i mcm ni kann. sampai hati youuu....'
4. lepas tu, immediately, terus sent message to everyone, classmates, Miss Hidayah(lecturer eco) and payal. yang berbunyi, 'esok …