Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2012

tentang kakak

ingat tak kita pernah gaduh tarik rambut, tumpahkan nila sebab berebut botol air?
ingat tak kita mesti pergi sekolah sama-sama?
ingat tak kau akan bagi aku duit belanja kalau aku tak cukup duit time sekolah?
ingat tak kau yang encouraged aku untk masuk cheerleading and buat persembahan nyanyian masa hari guru?
ingat tak kau selalu belanja aku shopping?
ingat tak kau pernah cakap ''kalau nak famous dekat sekolah mesti ikat rambut tinggi2?''
ingat tak kau pernah cakap ''orang tu kalau tak lawa tak hensem mana pun,kalau dia pandai fashion, dia mesti dipandang?''
ingat tak kita selalu pillow talk time kecil-kecil?
ingat tak aku selalu jadi bahan eksperimen kau untuk main makeup2?

nak tahu tak sebenarnya kau dah kahwin? nak tahu tak sebenarnya title kau seorang isteri? nak tahu tak kteorg sedih dan rasa sedikit kehilangan?
tapi,
nak tahu tak kitaorang seronok terima ahli keluarga baru kitaorang bersyukur kau dah kahwin.
okay this is sad. 
akhirnya.... seribu…

30122012

it gonna be one of the last posts dalam 2012. i was shocked noticing my readers have reached until 52020 and ada one of my post sampai 3206 readers yang bertajuk 'Alhamdulillah'. I was giving my own tips on how to handle stress management by replacing them with 'Alhamdulillah' and with the huge number of viewers, I really hope it could slightly help. Hehe.
Indeed, 50k page viewers is a great numbers to me, tapi mungkin adalah jumlah yang sedikit kepada blog famous. I wonder, with my 50k viewers ni, mesti dorang dah baca habis semua posts kan? eei malunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dah lah banyak meroyan, post ntah apa2, english berterabur.
maaf lah
tapi serious malu. so di atas keseganan yang berlaku tadi i have taking action by deleting some posts yang macam !@#$%^&*()-=./?><
kalau ada posts yang still annoyed you guys, maaf lah ye. i have tried to be good and i will try to write even better.