Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

I turned 21. My birthday party.

Assalammualaikum
Okay, first of all, to write in english or bahasa? Bahasa lah since dah makin tua ni, It's better to be back to the roots. Hehe. 
16 Februari 2013. Awal sehari dari tarikh sebenar hari lahir aku. Aku dikejutkan dengan sebuah sambutan hari jadi yang sangat tak disangka. A very lovely one yet memorable! Tak sangka, orang yang paling aku rindu ada dekat situ.
Kronologinya bermula begini. Masa siang, ayah kata malam ni nak pergi open house tahun baru cina kawan ayah. Alright. Okay iye kan saja. Aku patuh saja. Tapi yang peliknya, kenapa lah adik dengan ibu beriya suruh aku pakai lawa-lawa ni. Kang aku pakai cheongsam kang. Then I chose to wear a black dress with white scarf. Tiba-tiba adik beriya tak kasi pakai baju tu. Dia suruh pakai peplum pink. Ahh lantaklah, aku pun pakai lah peplum tu.
Setibanya di Wangsa Maju, Kuala Lumpur, baru aku perasan, dalam kereta ni semua pakai baju hitam putih. Aku sorang je yang berwarna -.-. Okay, I smell something fishy.
Aku dah da…

The 2013 Hols

Assalammualaikum
It was an awesome to get back together with the loved ones. An opening getaway of 2013 though. The days well spent with the family. Here are the captions (:
#SATURDAY
checked in!
there were thousands of fishes when we feed them. We get attached!
krikk krikkk krikkk

 to the fun fair we go!

#SATURDAY
bloating the tummy with mengkarang seafood. happy melly tummy!