Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

RIP RB

YOU, YOU, YOU, YOU...... I sayang you sangat, sangat, sangat. tapi awak pergi macam tu je kan? kte sempat pegang awak untuk 3minit je... awak JAHATTTTTTTT. kte simpan awak, sayang awak, jaga awak, pakai awak selama 2 tahun tau.... tapi..... awak pergi mcm tu je. dear Ray Ban, kenapa awak patah???? you broke my heart too :(  
yesterday 2April2011, Bukit Bintang Plaza, the last moment we had our time together. you stay in my handbag very quietly, nicely (yelaaa kang kalau RB tu bercakap kang, mmg menjerit lah aku kan). when i stop in front of the Nandos, i just took you out from my handbag and said, 'adik ambilkan gambar kak v' tiba-tiba je rasa mcm nk ambil gmbr dgn RB in the crowd tu. -.-' okayyy, i put back the RB inside my bag back. PRAPPPPPP..... arrrrggghhhhhhhh and i noticed that, the RB had broke. :(  
even it is not the original one, its the fake, but i used it for quite a long time, and i bought with my closest tuition mate, asyraf riduan. and he bought one too. t…

DO YOU LOVE HIM/HER? know it deeper. read this.

12 Cara Untuk Mengetahui Kamu Mencintai Seseorang... http://aidielzaini.blogspot.com/2009/07/12-cara-untuk-mengetahui-kamu-mencintai.html
12:
Kamu bercakap dengan dia hingga lewat malam dan bila kamu tidur, kamu masih teringat padanya.


11:
Kamu berjalan dengan perlahan sekali bila bersama dengannya.

10:
Kamu rasa serba tak kena bila berjauhan dengannya.

9:
Kamu akan tersenyum bila kamu mendengar suaranya.

8:
Bila kamu memandangnya, kamu tidak nampak orang lain di sekeliling. Kamu hanya nampak dia...

6:
Dia adalah segalanya yang kamu ingin fikirkan.

5:
Kamu perasan kamu sentisa senyum apabila kamu memandangnya.

4:
Kamu akan melakukan apa sahaja untuk membolehkan kamu berjumpa dengannya.

3:
Semasa kamu sedang membaca ini, dalam fikiran kamu terbayang wajah dia sahaja.

2:
Kamu begitu asyik memikirkan tentang dirinya sehingga kamu tidak perasan bahawa nombor tujuh hilang/tiada.

1:
Kamu akan balik ke atas untuk memastikan adalah betul tiada no 7 dan kamu akan tergelak sendiri.
BUATLAH HAJAT K…