Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

Red Velvet Hunting

had such a long day with my gay girlfriend eyja. keluar rumah pagi, balik pun pagi keesokan harinya. aishh, dah pandai dah aku ni, keluar malam-malam. :/ apa-apa pun, the most excited moment was, we were just hanging out to hunt our favourite cake of Red Velvet. jumpa dekat Fahrenheit, Bukit Bintang. tapi tak sedap!  :(  Ingredients2 1/2 cups all-purpose flour1 1/2 cups sugar1 teaspoon baking soda1 teaspoon salt1 teaspoon cocoa powder1 1/2 cups vegetable oil1 cup buttermilk, room temperature2 large eggs, room temperature2 tablespoons red food coloring1 teaspoon white distilled vinegar1 teaspoon vanilla extract For the Cream Cheese Frosting:1 pound cream cheese, softened2 sticks butter, softened1 teaspoon vanilla extract4 cups sifted confectioners' sugarChopped pecans and fresh raspberries or strawberries, for garnish Directions Preheat the oven to 350 degrees F. Line 2 (12-cup) muffin pans with cupcake papers. In a medium mixing bowl, sift together the flour, sugar, baking soda, s…

the early of part 5

hello! im vianna and im part5!
the early days being in Lendu was good. we are reaching the week 2 though. illegally stayed in Dang Wangi with the old roomates dan tambahan seorang budak part 3, masscomm. okay, she just so gila-gila one like us! mmg masuk lah kann. Class was okay, tapi this sem ada dua subjek je kelas DPA5G and the other three subjects dekat kelas DPA5A. how sad bila dah 4 sem sama-sama dengan kelas G then kena tukar. its okay, trip, class photos and others still sama-sama lagi (:
this is tuesday of week 1(:
the gay friend i guess. haha
pening kepala borak dengan budak ni! 
having makan besar malam tu, ikan 3 rasa. then sempat ambil short break dekat tepi tasik before teruskan perjalanan pulang ke kolej sebab dah pancit time tu.
us(:
this is friday(:
where me? sorang je takde time ni. it was bob. kalau tak dah cukup 21 dah :(
the early morning of Anugerah Dekan

the overnight moment with roomies




 okay, ni gambar time main makeup makeup. budak ni jadi mangsa sebab dia je…

I AM ALIVE ON YOUTUBE.

assalammualaikum, alhamdulillah done everything! done recording, done downloading and done uploading. hewhewhew. i am counting the hours to be back in Lendu. its final sems babe! by hook or by crook a very best need to be done. If Allah wills it. Aminnn. i've spent my 3weeks hols by doing this sing-sing thing. people said, skies has the limit, but if you believe on it, you could be beyond it. insyaallah. so, no more sing sing lagi. study focus! this might be my last post of the blog, before everything settled in Lendu. Here is the link of my video on youtube. feel free to drop your comment and suggestions. insyaallah i'll make an improvement.(:
THE COVER :
Mencintaimu : http://www.youtube.com/watch?v=u2Qlcz9WWw0&feature=plcp Ombak Rindu : http://www.youtube.com/watch?v=LQXpRuL0dL8&feature=plcp Terukir di Bintang : http://www.youtube.com/watch?v=U0loH_sghUA&feature=plcp Di Saat Aku Mencintaimu : http://www.youtube.com/watch?v=D20TBPV3Crc&feature=plcp Tentang Ras…

Kaulah Segalanya-Vianna Nasir

Kaulah Segalanya: Vianna Nasir
Saxophone by: Nasir Musif (Acheh)
the link of the video:

https://www.youtube.com/watch?v=BV2ADhrK8m4&feature=channel&list=UL

AN ORIGINAL SONG BY RUTH SAHANYA

pasti hanya tuhan
yang tahu segalanya
apa yang ku inginkan
di saat-saat ini


kau takkan percaya
kau selalu di hati
haruskah ku menangis
untuk mengatakan yang sesungguhnya


(korus)
kaulah segalanya untukku
kaulah curahan hati ini
tak mungkin ku melupakanmu
tiada lagi yang ku harap
hanya kau seorang

alhamdulillah, had just done my cover recording of Kaulah Segalanya by Ruth Sahanaya before i'd face my rough times in campus. well said, i spent my 3 weeks of holiday with golden opportunities. Alhamdulillah. Praise be to Allah. the song is a simpanan secara personal. lagu tu menjadi memori terindah dan mahal bagi saya kerana ayah buat cover juga dalam lagu tu by his saxophone. sentimental sangat. special thanks and credits to ayah and uncle rashid.














the upcoming recording session.

assalammualaikum, i'll be having a recording session for Kaulah Segalanya tomorrow, so i had forwarded a text to my closed friends to pray for my best. they were so cool and supportive. alhamdulillah for giving me the opportunities of knowing them.
saya paling tersentuh dengan yang ini.(':





for those who like menyindir, ban and lebih tepat lagi macam tak supportive, its okay, im not mad because people said, the skies have limit, but if you believe on it, you can be beyond it.(: