Skip to main content

Kaulah Segalanya-Vianna Nasir


Kaulah Segalanya: Vianna Nasir
Saxophone by: Nasir Musif (Acheh)
the link of the video:

https://www.youtube.com/watch?v=BV2ADhrK8m4&feature=channel&list=UL

AN ORIGINAL SONG BY RUTH SAHANYA

pasti hanya tuhan
yang tahu segalanya
apa yang ku inginkan
di saat-saat ini


kau takkan percaya
kau selalu di hati
haruskah ku menangis
untuk mengatakan yang sesungguhnya


(korus)
kaulah segalanya untukku
kaulah curahan hati ini
tak mungkin ku melupakanmu
tiada lagi yang ku harap
hanya kau seorang

alhamdulillah, had just done my cover recording of Kaulah Segalanya by Ruth Sahanaya before i'd face my rough times in campus. well said, i spent my 3 weeks of holiday with golden opportunities. Alhamdulillah. Praise be to Allah. the song is a simpanan secara personal. lagu tu menjadi memori terindah dan mahal bagi saya kerana ayah buat cover juga dalam lagu tu by his saxophone. sentimental sangat. special thanks and credits to ayah and uncle rashid.















Comments

hanyss ramly said…
Wahhh syoknya. :) tak boleh nak dgr since youtube gila tak boleh bukak. i bet merdu and sayu je dgr nnt. lagu kegemaran saya pulak tu! :)
vianna nasir said…
hahahaha. terima kasih(:

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…