Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2010

PAYAL dan OKEN

....................................................................................................................................................................
INSPIRED BY : APAI (dia yang suruh buat cerita pasal pet. :) )

....................................................................................................................................................................
yes, i do love animals.... I AM! sangat suka... kalau diikutkan, cerita PUTERA KATAK tu, TV3, saya bawa watak TINA lahh yerr... hahahaah. welllkkkk..... (geli, geli, geli perasan habis!) tapi, serious lahh.... memang saya suka haiwan! sejarah pertama haiwan yang pernah ada kat rumah, seingat saya lah. AYAM. tapi, bukan sebarangan ayam tau. masa tu, saya darjah 2. ayah balik kerja malam. kteorg semua dah tidur. time tengah syok2 tidur, dengar bunyi ni, '''chittt chittt chitt' APA KEJADAHNYA tuh? haha... ayah beli baby ayam lahh... CHICKEN LITTLE. ada 4 ekor... semua warna-warni. ayam tu, …

saya dah ADA baby ......

....................................................................................................................................................................
baby, baby, baby. ouhh, i really loves kids and babies. SERIOUSLY. suka sangat. kalau boleh sekarang jugak saya nak ada baby. haha. MENGARUT. and, if possible, saya nak ambil anak angkat. haha yer yer je. tapi TRUE lahh. rasa macam nak ambil anak angkat, sebab.... entah.... rasa macam nak rasa jadi ibu, rasa nak dukung baby tu, rasa nak ada kasih sayang. haha (tunggulah dah kahwin nanti yer v?) HOHO. tapi, kadang-kadang saya terfikir jugak nak ada baby, tanpa kahwin, tanpa suami atau tanpa lelaki. means, nak baby tu tiba-tiba je ada. TINGGG.... it's a magic. haa, macam tu lah. haha. sebab, tak nak ada tanggungjawab dalam rumahtangga. NONSENSE betul tapi, nak ada baby.... tunggulah one day yer... 
and, and, and, masa saya lakukan rutin harian saya, senang cerita dreaming activity lahh, haa,,, saya ada create nama babies. …

don't be such a FASHION disaster !!!

.................................................................................................................................................................................................................................




okay, attention !!! i am not a fashion designer, i am not a fashion specialist and i am not a person who is knowledgeable in fashion. i am just an ordinary person, who also weak in fashion. but, i refuse to be such a fashion disaster. HAHA. here, are some pictures that attract me by their style. so casual, so fashionable. :)

AWAL ASHAARI

DAVID BECKHAM

JACOB
JUSTIN BIEBER

KAMAL ADLI

AGNES MONICA

DEMI LOVATO

EMMA WATSON

LYANA JASMAY

MILEY CYRUS

NUR FAZURA

SAZZY FALAK

SCHA AL-YAHYA