Skip to main content

don't be such a FASHION disaster !!!



.................................................................................................................................................................................................................................

 




okay, attention !!! i am not a fashion designer, i am not a fashion specialist and i am not a person who is knowledgeable in fashion. i am just an ordinary person, who also weak in fashion. but, i refuse to be such a fashion disaster. HAHA. here, are some pictures that attract me by their style. so casual, so fashionable. :)


AWAL ASHAARI


DAVID BECKHAM


JACOB

JUSTIN BIEBER


KAMAL ADLI


AGNES MONICA


DEMI LOVATO


EMMA WATSON


LYANA JASMAY


MILEY CYRUS


NUR FAZURA


SAZZY FALAK


SCHA AL-YAHYA


VANESSA HUDGENS


VICTORIA BECKHAM
 ...................................................................................................................................................................

i am not perfect in fashion at all, though, i am 'bertudung' . so, check it out her style. cool babe!!!

YUNALIS ZARAI









She is damn daring lah. first time nampak artis Malaysia yang berani pakai boots. CAYALAH yuna....
nak tiru, tiru, tiru. 'let's copy and paste' her. jom jom jom.

....................................................................................................................................................................

these are some stuff that i THINK can be mix and match for fashion for those yang bertudung INCLUDING me :) kalau tak nak ketinggalan lah. sorry if these are BURUK. it just my opinion. i will improve my style.        I'M COMING 2011 !!!! yeahhh..... :)))))







....................................................................................................................................................................

so, WHAT SAY YOU ??? me? let's FASHION!!!

These title of 'don't be such a fashion disaster' is 
inspired by : FARHANA ARIF @ MOK
she asked me to make this blog about fashion.
HAHA
thanks mok, for giving idea to make my blog interesting yeahh...
and picture below interesting jugak. with BOB MARLEY. 
style la babe! 
:D


..................................................................................................................................................................................................................................


:: fashioniseasy ::

Comments

Popular posts from this blog

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…

Mixed Fruit Jelly with kastard

MY FIRST TRY (:
MIXED FRUIT JELLY
1) Masak air sebanyak 400 ml 2) Tunggu hingga mendidih dan masukkan serbuk jelly 3) Kecilkan api 4) Bila dah agak-agak macam dah masak. 5) Alihkan letak dalam bekas yang lain 6) Tunggu 2-3 minit 7) Masukkan dalam peti sejuk 8) SIAP!
KUAH KASTARD
1) Masuk 400ml air 2) 2 sudu tepung kastard 3) 2 sudu esen vanilla 4) 2 sudu gula 5) gaulkan semua 6) masakkan bersama api yang kecil 7) bila dah siap masak, sejukkan dalam peti sejuk  8) dah siap, boleh dihidang sekali bersama jelly (: