Skip to main content

don't be such a FASHION disaster !!!



.................................................................................................................................................................................................................................

 




okay, attention !!! i am not a fashion designer, i am not a fashion specialist and i am not a person who is knowledgeable in fashion. i am just an ordinary person, who also weak in fashion. but, i refuse to be such a fashion disaster. HAHA. here, are some pictures that attract me by their style. so casual, so fashionable. :)


AWAL ASHAARI


DAVID BECKHAM


JACOB

JUSTIN BIEBER


KAMAL ADLI


AGNES MONICA


DEMI LOVATO


EMMA WATSON


LYANA JASMAY


MILEY CYRUS


NUR FAZURA


SAZZY FALAK


SCHA AL-YAHYA


VANESSA HUDGENS


VICTORIA BECKHAM
 ...................................................................................................................................................................

i am not perfect in fashion at all, though, i am 'bertudung' . so, check it out her style. cool babe!!!

YUNALIS ZARAI









She is damn daring lah. first time nampak artis Malaysia yang berani pakai boots. CAYALAH yuna....
nak tiru, tiru, tiru. 'let's copy and paste' her. jom jom jom.

....................................................................................................................................................................

these are some stuff that i THINK can be mix and match for fashion for those yang bertudung INCLUDING me :) kalau tak nak ketinggalan lah. sorry if these are BURUK. it just my opinion. i will improve my style.        I'M COMING 2011 !!!! yeahhh..... :)))))







....................................................................................................................................................................

so, WHAT SAY YOU ??? me? let's FASHION!!!

These title of 'don't be such a fashion disaster' is 
inspired by : FARHANA ARIF @ MOK
she asked me to make this blog about fashion.
HAHA
thanks mok, for giving idea to make my blog interesting yeahh...
and picture below interesting jugak. with BOB MARLEY. 
style la babe! 
:D


..................................................................................................................................................................................................................................


:: fashioniseasy ::

Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…