Skip to main content

the early of part 5

hello! im vianna and im part5!
the early days being in Lendu was good. we are reaching the week 2 though. illegally stayed in Dang Wangi with the old roomates dan tambahan seorang budak part 3, masscomm. okay, she just so gila-gila one like us! mmg masuk lah kann. Class was okay, tapi this sem ada dua subjek je kelas DPA5G and the other three subjects dekat kelas DPA5A. how sad bila dah 4 sem sama-sama dengan kelas G then kena tukar. its okay, trip, class photos and others still sama-sama lagi (:

this is tuesday of week 1(:

the gay friend i guess. haha

pening kepala borak dengan budak ni! 

having makan besar malam tu, ikan 3 rasa. then sempat ambil short break dekat tepi tasik before teruskan perjalanan pulang ke kolej sebab dah pancit time tu.

us(:

this is friday(:

where me? sorang je takde time ni. it was bob. kalau tak dah cukup 21 dah :(

the early morning of Anugerah Dekan


the overnight moment with roomies





 okay, ni gambar time main makeup makeup. budak ni jadi mangsa sebab dia je yang belum mandi lagi. i memang suka kalau bab-bab makeup orang ni. *maafkan untuk bilik bersepah tu yer.


throughout these 2 weeks, everything was fine. semoga hari-hari mendatang akan lebih okay untuk semester akhir ini. insyaallah.






Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…