Skip to main content

GAIA 2012

An event by the students Part 6 of Masscomm. An episode to promote THE ICE 2012 in Dataran Pahlawan. i was rejecting their request to perform for GAIA sebab ada test and minggu tu dah banyak sangat performances. so nak cover balik everything. study, assignment semua tunggang langgang. but luckily, test cancelled. since they had called me, sms-ed me and IM me in fb so many times. so macam kesian dengan effort dorang, takpe, penat macam mana pun. kte tolong orang, orang tolong kte kan. without audition, i've been automatically absorbed to perform as one of their artist. haha rasa serba salah! orang lain semua audition. aku demand lebih! yela, maaf saya busy. apa yang lebih menyegankan, the part 6 student sangat polite! sangat baik! sangat baik! dan sangat baik lah! here is proved, PR subject is important! kira bagus lah cara dorang kerja, PR dengan orang. terasa macam diberi priority lebih pulak. haha. hee. and3, ihsan, one of the crew bagi RM10 suruh beli air mineral. haaaaaa, baiknyaaaa. sumpah malu! okay, secara terbuka saya memuji Masscomm. 







maaf tak banyak gambar lah. ni semua gambar di balk tabir, masa sound check. masa malam tu, lupa pulak nak capture-capture. it was an awesome night though! song dedicated to my loved ones, Hanif. Mencintaimu dan Ayat-Ayat Cinta. last but least, thank you beri kepercayaan dekat V. <3

Comments

bannie said…
i like ayat2 last tuuu:)
vianna nasir said…
hahahaha apa diaaaaaa. yang dedicated lettew. haha :p

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…