Skip to main content

hari raya perdana

sorry for the late updates. it was 15 September 2011, on study week lah kann. ada pulak Hari Raya Perdana ni. sambutan ingat kan kurang menggalakkan sebab ramai yang dah balik rumah kan? tapi, alhamdulillah, kteorg yang jaga gerai ni memang tak menang tangan melayan tetamu. haha. buat dekat dataran keris and area sekitarnya. our booth, fakulti FSPPP dekat depan DK and depan stage. cool jugak lah. sebab lepas Datuk buat perasmian, terus datuk rasa makanan booth kteorg which is, MEE GORENG. sedapp wooo. sebelah gerai kteorg is ayam besarrrr punyaaaaa. macam2 ada, kek lah, dessert lah, sate lah. haihhh tak terkira dengan jari jumlah booth yang ada. byk sgt sebab yang involve semua fakulti, kolej and lain2 lagi. 

hehe the night before. buat benda ni. buruk kan? maaf, kami bukan AD. ;pp

with HANISAH BAHARUDDIN. ni NYDP kott. 

waiting my turn for the performance. keep practising

crew of the booth.

with FUAD AZIZ. YDP kami. ;pp

PUTERI CARRINA. suka gila baju dia!


with HIDAYAH.

the majlis start about 9.00 o'clock dengan perasmian and persembahan. haha i was the first, nyanyi lagu bahtera merdeka and suasana hari raya sebab temanya ialah MERDEKA RAYA. so, ramai lah yang kena menyanyi lagu raya+merdeka. then, bertukar-tukar shift jaga booth. sempat lah jalan2 kat booth lain. event ni best sangat even penat. haihhh..... and end at 11.ooAM. habis dah mee goreng kteorg... beratur panjang woo. well done FSPPP! <3



Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…