Skip to main content

i love you



I Love You in Sign Language
LanguageTranslation
AfrikaansEk is lief vir jou
Albaniante dua
ArabicAna Ahebak / Ana Bahibak
Armenianyes kez shat em siroom
AssyrAz tha hijthmekem
Australian'ave a beer :-)
Bahasa Malayu (Malaysia)Saya cinta mu
BavarianI mog di
BisayaNahigugma ko nimo
BosnianJa te volim (formally) or volim-te
BulgarianObicham te
CantoneseNgo Oi Nei
Chinesegnoy oy na
Goi Oi Lei (Hongkong)
Wa Ai Li (Taiwan)
DanishJeg elsker dig
DutchIk hou van jou
EnglishI love you
EsperantoMi amas vim
EstonianMa armastan sind / Mina armastan sind (formal)
FinnishMinä rakastan sinua
FrenchJe t'aime
GaelicTá mé i ngrá leat
GermanIch liebe Dich
GreekS'agapw
HawaiianAloha wau ia 'oe
HebrewAni ohevet ota
HindiMain tumsey pyaar karta hoon / Maine Pyar Kiya
HmongKuv Hlub Koj
HungarianSzeretlek
IcelandicEg elska thig
IndonesianSaya cinta padamu
Italianti amo
JapaneseAnata wa, dai suki desu
JavaneseKulo tresno marang panjenengan (formal)
aku terno kowe (informal)
KapangpanganKaluguran daka.
KoreanSA LANG HAE / Na No Sa Lan Hei
KurdishKhoshtm Auyt
LaosChanrackkun
LatinEgo te amo (I used to have Latin in my 1st year at highschool)
LatvianEs mÓlu Tevi
LithuanianAs Myliu Tave
MacedonianTe sakam
MalaySaya cintakan mu / Saya cinta mu
MalteeseInhobbok hafna
MandarinWo Ai Ni
NorwegianJeg elsker deg
PersianTora Doost Darem
Pig LatinI-yea Ove-lea Ou-yea
PolishKocham Cie
PortugueseEu te amo (Brazilian)
Eu amo-te (continental)
Punjabime tumse pyar ker ta hu'
RomanianTe iubesc
RussianYa tebya liubliu
Serbo-CroatianVolim te
Sign languageSpread hand out so no fingers are touching. Bring in middle & ring fingers and touch then to the palm of your hand.
Slovenianljubim te
SpanishTe quiero / te amo / yo amor tu
SwahiliNaku penda
SwedishJag älskar dig
Swiss GermanCh-ha di gärn
TagalogMahal Kita / Iniibig kita
TamilNaan Unnai Khadalikkeren
TeluguNenu Ninnu Premisthunnanu
ThaiKhao Raak Thoe / chun raak ter
Turkishseni seviyorum
UkranianYalleh blutebeh / ya tebe kohayu
UrduMea tum se pyaar karta hu ( when a guy says it)
Mea tum se pyar karti hu (when a gal says it)
VietnameseToi yeu em




Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…