Skip to main content

goodbye kak piea




kak pieaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. haaaa, rindu gila! baru satu sem je kte sama2 satu bilik. dah nak pergi dah. sedih.... v sayang kak piea. v sayang kak zureen and kak kat jugak. even satu sem je. tapi, dah macam adik beradik kan kita sama2 dlm bilik tu dgn kak kat and kak zureen. haa sedih. first time jumpa kak piea, terpaksalah menggadaikan katil utk kak piea, sbb kak piea lg tua drpd v. ooppss,, berumur. hehe. kak piea. semoga kak piea berjaya kat Spa tu, kekal dgn si abg pendek, jaga diri baik2, jgn bangun lambat, jgn mandi lama2, cuba singkatkan masa semasa pakai tudung, jaga diri and kahwin jgn lupa jemput. sedih lahhhhh. nanti msg2 v tau. :) v rindu kak piea :(


a
ni lagu untuk kak pieaaaaaa. 


kak piea, sorry ler kalau buruk, mmg tak boleh lawan kekreatifan kak piea yang budak AD ni. :p



selamat tinggal kak piea. <3
iloveyou.


Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…