Skip to main content

ohhh man !!!!


ohhhh man !!!! look! its hard rock cafe then. okay, to be true. memang tak pernah pergi langsung! tak teringin nak pergi pun bytheway. tapi, i just really adore with their design on t-shirt like peoples wear. haha sangat suka3! i keep thinking where did they get that hot thsirt to me. haha okay, actually berlambak. sebab i am too kuno, sebab tu agak jakun sikit haha. i really want to own that tshirt since i was schooling. nampak orang pakai, nak jugak! especially bila tengok moon pakai. and today, wednesday, 11may2011. tiba2 my sis came in, to my room, dia baru balik kerja with her uniform then, tak bukak lagi, and cakap, 'nahh baju kau'. haha. i opended the paper bag. andddd, ouhh mannnnn ! its a hard rock tshirt then. sumpah terharu, sumpah suka, sumpah cinta kannya. auwwww.... thanks kakak. but, she didnt bought it from kl, manila yet. way cheaper. :) haha tak sangka akan dapat benda yang memang teringin gila pada waktu ini(and sumpah skema pulak ayat)


okay these are the tshirts. mine is the front one. kiri, adam punya, belakang kiri, kakak, and kanan kiri alisa punya. thanks kakak. and anyway sorry for the background, it was on the bed without cadar. i memang suka tidur tanpa cadar haha.(cover cover)

P/S : so, im in love with this new stuff. rasa mcm taknak pakai ! :)

:: muka teruja saya mcm ni ::

Comments

Popular posts from this blog

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…

Mixed Fruit Jelly with kastard

MY FIRST TRY (:
MIXED FRUIT JELLY
1) Masak air sebanyak 400 ml 2) Tunggu hingga mendidih dan masukkan serbuk jelly 3) Kecilkan api 4) Bila dah agak-agak macam dah masak. 5) Alihkan letak dalam bekas yang lain 6) Tunggu 2-3 minit 7) Masukkan dalam peti sejuk 8) SIAP!
KUAH KASTARD
1) Masuk 400ml air 2) 2 sudu tepung kastard 3) 2 sudu esen vanilla 4) 2 sudu gula 5) gaulkan semua 6) masakkan bersama api yang kecil 7) bila dah siap masak, sejukkan dalam peti sejuk  8) dah siap, boleh dihidang sekali bersama jelly (: