Skip to main content

ohhh man !!!!


ohhhh man !!!! look! its hard rock cafe then. okay, to be true. memang tak pernah pergi langsung! tak teringin nak pergi pun bytheway. tapi, i just really adore with their design on t-shirt like peoples wear. haha sangat suka3! i keep thinking where did they get that hot thsirt to me. haha okay, actually berlambak. sebab i am too kuno, sebab tu agak jakun sikit haha. i really want to own that tshirt since i was schooling. nampak orang pakai, nak jugak! especially bila tengok moon pakai. and today, wednesday, 11may2011. tiba2 my sis came in, to my room, dia baru balik kerja with her uniform then, tak bukak lagi, and cakap, 'nahh baju kau'. haha. i opended the paper bag. andddd, ouhh mannnnn ! its a hard rock tshirt then. sumpah terharu, sumpah suka, sumpah cinta kannya. auwwww.... thanks kakak. but, she didnt bought it from kl, manila yet. way cheaper. :) haha tak sangka akan dapat benda yang memang teringin gila pada waktu ini(and sumpah skema pulak ayat)


okay these are the tshirts. mine is the front one. kiri, adam punya, belakang kiri, kakak, and kanan kiri alisa punya. thanks kakak. and anyway sorry for the background, it was on the bed without cadar. i memang suka tidur tanpa cadar haha.(cover cover)

P/S : so, im in love with this new stuff. rasa mcm taknak pakai ! :)

:: muka teruja saya mcm ni ::

Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…