Skip to main content

kahwin, SUBANG JAYA.



okay, baru balik dari orang kahwin actually di Subang Jaya. gerak lambat, so, sampai lambat lah. katanya sedara ibu. tapi tak kenal pun. hehe. sampai dalam pukul 3.30ptg. ada lagi ke org kahwin tu? of course lah sudah habis dongg. yang tinggal orang karoake yang syok sendiri tu je la.. nasib baik makanan still ada lagi, kalau tak, memang aku yang tiba2 naik atas pelamin tu yang nyanyi kangg. yelaa. imagine, dah lah bangun lambat pukul11.30 pagi. siap, siap, siap. gerak pukul2 petang. tak makan apa2 since pagi. dalam kereta mmg berkeroncong habis lah kan. tak macam orang gila pulak aku, loncat2 dalam kereta sebab lapar. :P 

okay ni kegilaan kami, dengan my adik kecik, alisa. (rajin beno edit gambar tiba2, picnik okay.)

haaa okay, and this is what i found in the car, setelah berkurun lamanya tak naik kereta, cuti sem ni baru berpeluang naik, and i found this. A NIGHT TO REMEMBER mannnn, so addicted to. it s belongs to, adik. mana entah dia dapat. -.-'

andddddddddddddd, setibanya di wedding,



nampak beno laponya tu... hehehe.


okayyyy, end of kahwin, SUBANG JAYA. ni je nak cakap. heeeeeee. entah berapa lah cost yang diambil nak buat kahwin2 ni yerr. even buat kat rumah. kalau kat dewan? kalau kat hotel? kalau kt tepi pantai? kalau kt dalam gua? haa. adoi. beribu jugak tuhh... nak kumpul duit dari sekarang. nak buat kahwin2 kat padang bola. save sikt. :P 


















Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…