Skip to main content

Open house at Ambang Botanic, Klang.

assalammualaikum, okay mood raya tak habis lagi, now nak story with the pictures about the open house dekat rumah abang arin dekat Ambang Botanic, Klang, which is, he is my cousin. rumah sangat besar wooooo! mmg best lah kan dapat golek2 kat padang rumah dia. and the speciality masa open house semalam is anak-anak abang arin semua boleh main instrument. siap ada studio sendiri, danish and danial. danial plays the guitar and danish as the drummer. seronok dapat main dengan si kembar sarahana dan sarahani :) comel! tp before ke rumah abang arin, sempat beraya kt rumah ucu sebelum tu which is near the ambang botanic. 

otw to rumah ucu.

bbm-ing with my sayang :)

okay start berangan dah.

depan rumah ucu, dengan apit. :)

apit sibuk dengan fon.

this is the band. danish and abang ipin nyanyi lagu jalur gemilang

keranamu malaysia

we get the vip seat.
from left | ucu, pak uda, mak ngah, pak long, pak wan and ayah

the kembar. entah lah ni sarahana ke sarahani
which is mine?

alisa and syasha


untunglah tangan apit panjang kan.

syasha,vee,apit
capture by yana

untunglah aku kt belakang.

haha nilah yana 

 so, dont get jealous, i dont need a best buddy to be paired off with me i guess because i have beautiful life with my big family which shine my life as it is the completeness and perfect life as i ever had. <3






















Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…