Skip to main content

sepetang bersama cinta.


asal balik je, aku akan main dengan babies dekat rumah ni, jiran2. entah lah, suka. suka samgat.aku memang suka babies. ada banyak baby2 dekat sini. kalau pagi2 tu, dorang lah yang bangun dulu main basikal depan rumah. and aku pun terjaga. -.-'' haha. yang paling aku rapat, jiran sebelah rumah ni, Nur Salsabila dan adik dia Nur Nabila Balqis. since kecik hari2 mesti masuk rumah kitaorg. tp now dah tak selalu sangat sebab dah besar. yang kakak dia, ayong now dah 6tahun and adik dia, aqish 5tahun. besarkan. and apa yang paling frustnya, aku yang dah tak selalu ada kat rumah nama aku pun dorang tak ingat :( huuuuu. takpela. ingat lagi masa ayong kecik2 ada bola bawah meja, dia boleh merangkak dari depan pintu and masuk bawah meja and ambil bola and buat round about pusing meja tu, then keluar. kuat nya laahhh stamina dia. haha. ayong ni pantang dengar lagu agnes monica, tak ada logika. dia akan menari sampai pampers terbukak and menangis taknak balik pulak sebab dah syok main. haha. tapi, aqish dia pemalu sikit.

NUR NABILA BALQIS
NUR SALSABILA
MOHD RYAN DANISH.

Ni bila ada masa aku balik KL, memang petang2 aku bawa dorang masuk rumah and main lah. memang fun main dengan budak2 ni. release tension. entah apa bahasa dorang cakap pun aku tak tahu. tp dorang faham tak bahasa kita? sesungguhnya, anak ni anugerah. mana yang buang2 bayi tu memang otak dorang letak kat hujung kaki lah kan. bongok sangat. dorg tak fikir ke yg dorg pun pernah jadi baby dulu? kalau taknak, takpayah lah sampai nak flush2 baby tu dalam jamban. bagi yang kat memerlukan, yang dah menunggu baby 10tahun tp belum rezeki. apelahhh. bodoh betul!

















Comments

miya amirah said…
gyle larhh @_@ 3 orang anak lakyy..bermakne 3 spesis peperangan dalam rumah nty..habiss larhh vee msty xsempat da na solek2 kalau ade 3 pahlawan nty..hahaha
vianna nasir said…
hahahaha entahalh. actually tak baik sangat kan kalau mintak2 ni, sebab nanti dapat semua perempuan pulak -.-''
tapi entah, sebab dah siap2 prepare 3 nama anak lelaki.

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…