Skip to main content

letters to romeo





27 JANUARI 2011
06.59.21pm

awakk, awak kenapa? kenapa sampai high fever ni.. kte risau kat awak sangat3. awak kata, awak okay semalam. but you're not ! though, you admitted to hospital. im really worried ! sangat ! kalau boleh, i want to call you tapi kte takut that i would disturb you. and, if possible jugak, i insist to call your mother to ask about your condition, but im afraid to. so, if you read my message (i really hope to), please take care of yourself for me 'MYROMEO'. please... that's only i asked for. tu je... so now, i would rather stay quiet, cuma doa and senyuman je yang kte boleh kirimkan kt awak tau? i will 'pretend' to smile and act like everything's gonna be fine, to make you always know that im always okay and you would smile kan? : ) . and, i will always look up the sky and find the brightest star, to find you.

P/S : awak sembuhlah cepat yer. kte sayang awak. : ( 

*if you miss someone, look up the sky, find the brightest star, close your eyes, and think, think, and think, and just think of the one you missed. the one you missed is missing you too.*  - ' JULIET ' -

:: iloveyoumysayang ::



Comments

Anonymous said…
memg terharuuuuuuuu,huhuhuhuhuhuh
vianna nasir said…
heyyyy. thankyou then. siapa ni ea? anonymous lahh. terima kasih lagi kasi comment yer.

Popular posts from this blog

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…

Mixed Fruit Jelly with kastard

MY FIRST TRY (:
MIXED FRUIT JELLY
1) Masak air sebanyak 400 ml 2) Tunggu hingga mendidih dan masukkan serbuk jelly 3) Kecilkan api 4) Bila dah agak-agak macam dah masak. 5) Alihkan letak dalam bekas yang lain 6) Tunggu 2-3 minit 7) Masukkan dalam peti sejuk 8) SIAP!
KUAH KASTARD
1) Masuk 400ml air 2) 2 sudu tepung kastard 3) 2 sudu esen vanilla 4) 2 sudu gula 5) gaulkan semua 6) masakkan bersama api yang kecil 7) bila dah siap masak, sejukkan dalam peti sejuk  8) dah siap, boleh dihidang sekali bersama jelly (: