Skip to main content

them i love


THEM I LOVE :

PUTERI NURCARRINA BT ANUAR : 25 MARCH 1992
MUNIRAH OMAR : 14 SEPTEMBER 1992

lovethembothdamnmuch. just met them at MASJID AL-HIKMAH, UiTM MELAKA masa MDS. HOHO. time tu memang kelakar gila... banyak sangat kenangan. how we met?

-munirah omar-
i met her time kelas agama kat kelas 1 CEKAL. dia kelas 1 HARAPAN (mun betul kan? v lupa lah. ; pp) kalau time agama kat CPR, kelas mesti gabung. then kteorg sama kelas sampai form 5. 2 DINAMIK, 3 DINAMIK, 4 DINAMIK and 5 DINAMIK. haha. tp, kteorg tak rapat macam sekarang. dulu, mun with her own gang, and me? with my gang lahh... tp, setahu aku, mun ni jenis yang cool gila.. kalau gaduh, (biasalah kalau kat sekolah kan, ada gaduh2 dgn kawan2.) mesti dia yg paling professional- paling matang. dia ni kat kelas, alien maths, pernah dapat highest dalam english masa kt sekolah. tp, tak tahu time form berapa... dia pandai tau.. in my opinion. tapi, mmg betul kan moon?

-carrina anuar-
dia ni... si garang ni.... haha, jumpa dia kat Masjid Al-Hikmah. tersadai sorang2 pakai payung... haha., actually, that moment, kteorg tgh beratur untuk next program time MDS. next, mun ajaklah aku jumpa n beratur sama2 dgn kawan barunya, Carrine. first time my impression, MINAH PAYUNG and she's cute! (weelllkkkkk). masa tu, at the moment she was focusing to talk, i was just SNAPPED a picture of her!. and he was like, what the.... haha actually, aku memang tgh giat nk ambil gambar. yelaa baru sampai MELAKA. batak lahh..... tapi, sekarang tak okayy.... haha. and, she just smile and give a nice pose. (nak pulak dia. haha). haha and we be friend until now.. :)))) as far as i know, she is a girl with a fierce perangai, but the most loving and caring friend. she is the one who protect me all the time from any 'harm' haha kat uitm ni lahh...

seriously, i love them... TRUETRUETRUE!.... sayang korang sangat3....







Comments

Anonymous said…
sama je..still suka amik gambar jugak :P
vianna nasir said…
heeeee. bytheway thank you for the comment. :P

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

UiTM Intersession Semester

a month flies. cepat sangat masa berlalu. aku ambil intersesi. apa itu intersesi? intersesi adalah short sem yang dilakukan semasa cuti sem di mana pelajar-pelajar yang lain tengah syok bercuti. cuti sem kali ni adalah 2 bulan. so kami-kami yang memilih untuk mengambil intersesi ni terpaksa lah korbankan cuti. Intersesi bagi pihak aku adalah bring forward the coming subject of next sem to this semester. maknanya, next sem, it should be 6 subjects tapi 1 subject had been taken to this interssesion and next sem akan ada 5 subjek je. yeay! macam biasa, bisnes diutamakan. it cost amount of cash to settle the fees untuk subjek and kolej. total up, RM300.00. tak berbaloi kan? yuran untuk satu sem je pun costs RM400+ in UiTM, tapi untuk intersesi yang sebulan dan satu subjek sahaja, 300.aiyakk! takpela. nak belajar. 
life is good in Lendu. kampus sumpah kosong! aku ambil kesempatan untuk jogging sendiri setiap hari. dapat tengok sendiri sunset dari atas bukit, dalam kampus. jalan sorang-sor…

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…