Skip to main content

them i love


THEM I LOVE :

PUTERI NURCARRINA BT ANUAR : 25 MARCH 1992
MUNIRAH OMAR : 14 SEPTEMBER 1992

lovethembothdamnmuch. just met them at MASJID AL-HIKMAH, UiTM MELAKA masa MDS. HOHO. time tu memang kelakar gila... banyak sangat kenangan. how we met?

-munirah omar-
i met her time kelas agama kat kelas 1 CEKAL. dia kelas 1 HARAPAN (mun betul kan? v lupa lah. ; pp) kalau time agama kat CPR, kelas mesti gabung. then kteorg sama kelas sampai form 5. 2 DINAMIK, 3 DINAMIK, 4 DINAMIK and 5 DINAMIK. haha. tp, kteorg tak rapat macam sekarang. dulu, mun with her own gang, and me? with my gang lahh... tp, setahu aku, mun ni jenis yang cool gila.. kalau gaduh, (biasalah kalau kat sekolah kan, ada gaduh2 dgn kawan2.) mesti dia yg paling professional- paling matang. dia ni kat kelas, alien maths, pernah dapat highest dalam english masa kt sekolah. tp, tak tahu time form berapa... dia pandai tau.. in my opinion. tapi, mmg betul kan moon?

-carrina anuar-
dia ni... si garang ni.... haha, jumpa dia kat Masjid Al-Hikmah. tersadai sorang2 pakai payung... haha., actually, that moment, kteorg tgh beratur untuk next program time MDS. next, mun ajaklah aku jumpa n beratur sama2 dgn kawan barunya, Carrine. first time my impression, MINAH PAYUNG and she's cute! (weelllkkkkk). masa tu, at the moment she was focusing to talk, i was just SNAPPED a picture of her!. and he was like, what the.... haha actually, aku memang tgh giat nk ambil gambar. yelaa baru sampai MELAKA. batak lahh..... tapi, sekarang tak okayy.... haha. and, she just smile and give a nice pose. (nak pulak dia. haha). haha and we be friend until now.. :)))) as far as i know, she is a girl with a fierce perangai, but the most loving and caring friend. she is the one who protect me all the time from any 'harm' haha kat uitm ni lahh...

seriously, i love them... TRUETRUETRUE!.... sayang korang sangat3....







Comments

Anonymous said…
sama je..still suka amik gambar jugak :P
vianna nasir said…
heeeee. bytheway thank you for the comment. :P

Popular posts from this blog

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…

Mixed Fruit Jelly with kastard

MY FIRST TRY (:
MIXED FRUIT JELLY
1) Masak air sebanyak 400 ml 2) Tunggu hingga mendidih dan masukkan serbuk jelly 3) Kecilkan api 4) Bila dah agak-agak macam dah masak. 5) Alihkan letak dalam bekas yang lain 6) Tunggu 2-3 minit 7) Masukkan dalam peti sejuk 8) SIAP!
KUAH KASTARD
1) Masuk 400ml air 2) 2 sudu tepung kastard 3) 2 sudu esen vanilla 4) 2 sudu gula 5) gaulkan semua 6) masakkan bersama api yang kecil 7) bila dah siap masak, sejukkan dalam peti sejuk  8) dah siap, boleh dihidang sekali bersama jelly (: