Skip to main content

ROMEO and JULIET


We were both young when I first saw you
I close my eyes And the flashback starts I'm standing there
On a balcony of summer air
See the lights,
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
You say hello
Little did I know
That you were Romeo you were throwing pebbles
And my daddy said st
ay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don'
t go, and I said:
Romeo take me somewhere we can
be alone I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story bab
y just
say yes
So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet cause we're dead if t
hey know
So close your eyes
Escape this town for a little while

Cause you were Romeo
I was a scarlet letter
And my daddy sai
d stay away from Juliet
But you were everything to me
I was begging you please don't go
and I said:
Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to
do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story
baby just say yes

Romeo save me, they try to tell
me how to feel
This love is difficult, but it's real,
Don't be afraid
We'll make it out of this mess
It's a love story ba
by just say yes, oh,
I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town I said:

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you
never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knealt to the ground and pulled out a ring

And said:
Marry me Juliet you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad go pic
kout a white dress
It's a love story
baby just say yes
Oh, oh, oh
Oh, oh, oh, oh
Cause we were both young when I first saw you
..........................................................................................................................................
LOVE STORY AT RENAISSANCE HOTEL MELAKA, 03102010
ouh, it was very an awesome night..... the three roses are still in a good kept. hehe. (: that was the night of everything begin.
the first time ever, menyanyi sambil berlakon. and, the very first time in saying 'i love you' to a guy with looking into his eyes deeply... oh man,,,,,



from left : ajip. della, fuad, moon, payal, me, kak mila, naa, wan, titi, apai. adek, jue. :)
hello, I'm the shortest? d'uhh. my wedges is 6 inch lah... ouh, oppss... redha v, redha.. hoho... ala, yang si apai tu pandang tempat lain asal? spoilt lah dia ni.
i love 'em <333

BRAVO!



OUhhh this part,,, bergetar jiwa. and the most part yang paling tak tahan, when the romeo's hand shacking while holding the ring. HAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHHAHA.....
................end of persembahan...............
SCRIPT OF ROMEO AND JULIET
ROMEO : will you marry me juliet ? U never have to be alone. I love you and that's all I really know. You're mine, and I'm yours. It's a love story, baby just say yes. please baby
. say yes.
JULIET : forgive me romeo, i can't accept you. i can't. i love you. but, this love is too difficult. too difficult. forgive me my dear romeo.
#when the song pause, and play again,
JULIET : No matter what, no matter who you are. I'm yours and you're mine forever. I love you Romeo.
(HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA geli la pulak kannn..... geli, geli, geli)
..............................................................................................................................................



haa, makan time. memang kembung perut!!!
HAH! yang ni saya suka. Jangan Jealous. credit to : APAI.
ini syazwan. si pemerah pipi. ;pp
ini dia Romeo. Macam Tom & Jerry kan?
.......................................................................................................................................................
lotsoflove : viannanasir

Comments

Popular posts from this blog

UiTM Intersession Semester

a month flies. cepat sangat masa berlalu. aku ambil intersesi. apa itu intersesi? intersesi adalah short sem yang dilakukan semasa cuti sem di mana pelajar-pelajar yang lain tengah syok bercuti. cuti sem kali ni adalah 2 bulan. so kami-kami yang memilih untuk mengambil intersesi ni terpaksa lah korbankan cuti. Intersesi bagi pihak aku adalah bring forward the coming subject of next sem to this semester. maknanya, next sem, it should be 6 subjects tapi 1 subject had been taken to this interssesion and next sem akan ada 5 subjek je. yeay! macam biasa, bisnes diutamakan. it cost amount of cash to settle the fees untuk subjek and kolej. total up, RM300.00. tak berbaloi kan? yuran untuk satu sem je pun costs RM400+ in UiTM, tapi untuk intersesi yang sebulan dan satu subjek sahaja, 300.aiyakk! takpela. nak belajar. 
life is good in Lendu. kampus sumpah kosong! aku ambil kesempatan untuk jogging sendiri setiap hari. dapat tengok sendiri sunset dari atas bukit, dalam kampus. jalan sorang-sor…

Ujibakat Pengacaraan dan Wartawan Penyiaran

Assalammualaikum
Jam 10.30 malam. Aku terima mesej bbm daripada seorang teman yang mengatakan ada audition pencarian bakat baru untuk pengacara dan wartawan penyiaran RTM. Tak kisah lah stesyen TV mana pun. Aku memang minat bidang ni sejak kecil! Malangnya sudah terlalu lewat. Audition adalah esok jam 2 petang. Tapi, bila difikir-fikirkan balik, ini sebenarnya peluang. Dapat, tak dapat belakang cerita. Yang penting cuba!
Pujuk punya pujuk. Alhamdulillah ayah akhirnya setuju juga nak bawa aku untuk audition esok. Ayah pun tahu ini memang minat aku. Ayah kata, tak payah fikir kalau dapat or tak dapat, yang penting cari pengalaman untuk bertatih pergi lagi jauh. 
Semalaman lah aku tak tidur. Menyediakan segala macam resume, sijil dan persediaan untuk audition.
Ke hulu ke hilir aku mencari bantuan. Al maklumlah takde basic knowledge in Masscomm studies. Mujurlah ada kawan-kawan yg banyak bantu and beri support. Thank youuuuuuuuuuuuuuu very much! and not forgotten, special thanks to Hanif…

DiPAC Annual General Meeting

#KHAS UNTUK MT DIPAC 
Setahun setengah dah berlalu. Setahun setengah juga telah kami berhempas pulas menjadi 'pelajar luar biasa' di UiTM Melaka. Apa itu 'pelajar luar biasa'? Kami punya kuasa. Bukan kuasa ahli sihir, tapi kuasa dalam konteks menjadi pemimpin kepada pelajar-pelajar yang lain dalam Kelab DiPAC. Selama setahun setengah ini lah macam-macam yang kami lalui. Tak tipu lah kalau takde gaduh-gaduh, takde yang tersinggung perasaan. Tapi, semua tu, kami telan pahitnya sama-sama. Dengan adanya kami yang berpimpin tangan, berganding bahu. Semua tu takkan berlaku. Kami ibarat keluarga. Musyawarrah adalah jalan kami dan sampailah kami berada di posisi ini.
Fiesta Unity DiPAC
Walaupun kami nampak seronok pegang jawatan di mata pelajar-pelajar biasa. Tapi, terlalu banyak pengorbanan yang dah kami pertaruhkan. Sehari dapat tidur 2-3 jam je. Lagi-lagi kalau event tu berderet 2-3 hari. First and foremost, V nak ucap terima kasih sangat sangat sangat yang tak terhingga seb…