Skip to main content

OUH MY..... really addicted to..............................

................................................................................................................................................................................

berikut adalah wajah-wajah yang menjadi ketagihan saya. HOHOHO..... bukan sebab wajah je okay..... tapi, sebab minat, talent, rupa dan lain-lain lah..........





ini semestinya FAIZAL TAHIR... hahahaah.... saya memang follow dia sangat2 lah. really addicted to him since he was in One In a Million lagi.... minat dia sebab energetic! his talent. minat kat dia, sampai buat satu album photo faizal tahir kat MYSPACE. gila kan? dah lah stalker. semua gambar dia, curi kat myspace. lama2 fikir macam APA JE.... sekarang tidak lagi. haha. and, and, and.... you guys nak tahu apa? saya pun pernah try audition oneinamillion nih... when i was 16. haha..... bawa lagu 'The Greatest Love Of ALL- Whitney Housten'' . and nak tahu, what did the judges said? you're too young!!!
ouhhh okay.....
:(




SHAHZ JASZLE kenal kan? minat dia... minat rupa je... hehe..... he cut his hair short! cute dehh.... atas tu gambar baru dia kan? hahah.. entah... yke??.. ekh, nampak sangat tak selalu follow dia kan???
bukan,,,,, just TERminat dia masa slot Lestary- Tari Tirana kat TV3... dia jadi ash... haha... kebetulan, nama ASH tu memang pernah ada dalam hidup saya. huhu. sekarang dia dah potong rambut pendek punya, memang saya suka lah.... i like guy with short hair.
really!
nampak kemas je.......




ROSSA, rossa, rossa..................... iloveyou sangat lah!!! suara dia memang terbaik kan?
lagu dia memang feeling... lagu2 dia yang pernah saya bawa untuk perform,

1) Aku Bukan Untukmu - Hari Guru permormance (CPR)
2) Ayat-Ayat Cinta - Malam Tautan Kasih (UiTM)
3) Tercipta Untukku feat. Pasha Ungu (bilik air performance).
......HOHO.....



SHAHIR....... wahhhhhhhhhhhh......... minat bangat! not really interested in him at first... actually lah.. tapi, kat FACEBOOK letak gambar dia as profile picture kankankan? (poyo je v nihh).. haha... takk,,,,,
actually, he is really my TYPE!
kalau boleh, saya nak lelaki, yang boleh bimbing saya ke jalan yang benar dan bimbing saya untuk jadi orang yang lebih baik. TRUE!
HEH!
and, based on my observation, artis kat Malaysia nih, dia je yang nmpak macam TASTE saya lahh... lagi-lagi suka sangat tengok guy with complete baju melayu, siap sampin and songkok.
SMART!



ini adalah pelakon INDONESIA.... saya tak tahu, kenapa ramai sangat orang cakap muka saya macam dia... sama ke? tak lah... tak sama langsung. dia jauh lebih lawa kott.... sedara-mara lah, kawan2 lah.. and bukan sorang dua yang cakap muka saya sama mcm dia.... saya bukan perasan. tapi,,,,,
saya tahu saya tak secantik dia.
saya tak cantik.. (aikk,, apahal v nihh? tbe2 je emo.. jgn layan sangat dia ni.)
HAHA....... :))))
dia berlakon dalam cerita CINTA DAN ANUGERAH di TV9.
YASMINE WILDBLOOD.



gadis ini, banyak buat saya berhabis duit. haha..... saya shopping 3 hari berturu-turut sebab nak copycat style dia.... memang suka sangatlah style dia! selalu melawat dia di FACEBOOK nya, HELIZA HELMI.... style kan dia? she loves colour. and so am i...........
tudung dia pun pelik2....
saya suka,,,
sebab saya pun pelik!
ada one day tu kan, kat KAMPUS, saya pakai black tudung. and my friend, CARRINA tegur, '' asal you pakai tudung hitam ni? tak VIANNA lah kalau tak colour.''

..........................................................................................................................................................................................

they amazed me! they makes me feel WOW!


::okaytheend::







Comments

Popular posts from this blog

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…

Mixed Fruit Jelly with kastard

MY FIRST TRY (:
MIXED FRUIT JELLY
1) Masak air sebanyak 400 ml 2) Tunggu hingga mendidih dan masukkan serbuk jelly 3) Kecilkan api 4) Bila dah agak-agak macam dah masak. 5) Alihkan letak dalam bekas yang lain 6) Tunggu 2-3 minit 7) Masukkan dalam peti sejuk 8) SIAP!
KUAH KASTARD
1) Masuk 400ml air 2) 2 sudu tepung kastard 3) 2 sudu esen vanilla 4) 2 sudu gula 5) gaulkan semua 6) masakkan bersama api yang kecil 7) bila dah siap masak, sejukkan dalam peti sejuk  8) dah siap, boleh dihidang sekali bersama jelly (: