Skip to main content

OUH MY..... really addicted to..............................

................................................................................................................................................................................

berikut adalah wajah-wajah yang menjadi ketagihan saya. HOHOHO..... bukan sebab wajah je okay..... tapi, sebab minat, talent, rupa dan lain-lain lah..........





ini semestinya FAIZAL TAHIR... hahahaah.... saya memang follow dia sangat2 lah. really addicted to him since he was in One In a Million lagi.... minat dia sebab energetic! his talent. minat kat dia, sampai buat satu album photo faizal tahir kat MYSPACE. gila kan? dah lah stalker. semua gambar dia, curi kat myspace. lama2 fikir macam APA JE.... sekarang tidak lagi. haha. and, and, and.... you guys nak tahu apa? saya pun pernah try audition oneinamillion nih... when i was 16. haha..... bawa lagu 'The Greatest Love Of ALL- Whitney Housten'' . and nak tahu, what did the judges said? you're too young!!!
ouhhh okay.....
:(




SHAHZ JASZLE kenal kan? minat dia... minat rupa je... hehe..... he cut his hair short! cute dehh.... atas tu gambar baru dia kan? hahah.. entah... yke??.. ekh, nampak sangat tak selalu follow dia kan???
bukan,,,,, just TERminat dia masa slot Lestary- Tari Tirana kat TV3... dia jadi ash... haha... kebetulan, nama ASH tu memang pernah ada dalam hidup saya. huhu. sekarang dia dah potong rambut pendek punya, memang saya suka lah.... i like guy with short hair.
really!
nampak kemas je.......




ROSSA, rossa, rossa..................... iloveyou sangat lah!!! suara dia memang terbaik kan?
lagu dia memang feeling... lagu2 dia yang pernah saya bawa untuk perform,

1) Aku Bukan Untukmu - Hari Guru permormance (CPR)
2) Ayat-Ayat Cinta - Malam Tautan Kasih (UiTM)
3) Tercipta Untukku feat. Pasha Ungu (bilik air performance).
......HOHO.....



SHAHIR....... wahhhhhhhhhhhh......... minat bangat! not really interested in him at first... actually lah.. tapi, kat FACEBOOK letak gambar dia as profile picture kankankan? (poyo je v nihh).. haha... takk,,,,,
actually, he is really my TYPE!
kalau boleh, saya nak lelaki, yang boleh bimbing saya ke jalan yang benar dan bimbing saya untuk jadi orang yang lebih baik. TRUE!
HEH!
and, based on my observation, artis kat Malaysia nih, dia je yang nmpak macam TASTE saya lahh... lagi-lagi suka sangat tengok guy with complete baju melayu, siap sampin and songkok.
SMART!



ini adalah pelakon INDONESIA.... saya tak tahu, kenapa ramai sangat orang cakap muka saya macam dia... sama ke? tak lah... tak sama langsung. dia jauh lebih lawa kott.... sedara-mara lah, kawan2 lah.. and bukan sorang dua yang cakap muka saya sama mcm dia.... saya bukan perasan. tapi,,,,,
saya tahu saya tak secantik dia.
saya tak cantik.. (aikk,, apahal v nihh? tbe2 je emo.. jgn layan sangat dia ni.)
HAHA....... :))))
dia berlakon dalam cerita CINTA DAN ANUGERAH di TV9.
YASMINE WILDBLOOD.



gadis ini, banyak buat saya berhabis duit. haha..... saya shopping 3 hari berturu-turut sebab nak copycat style dia.... memang suka sangatlah style dia! selalu melawat dia di FACEBOOK nya, HELIZA HELMI.... style kan dia? she loves colour. and so am i...........
tudung dia pun pelik2....
saya suka,,,
sebab saya pun pelik!
ada one day tu kan, kat KAMPUS, saya pakai black tudung. and my friend, CARRINA tegur, '' asal you pakai tudung hitam ni? tak VIANNA lah kalau tak colour.''

..........................................................................................................................................................................................

they amazed me! they makes me feel WOW!


::okaytheend::







Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…