Skip to main content

BEFORE THE END DAY

la ni ceq baghu nak cocok usb dekat fon cek di manaa, semua gambar memori before cheq habis belajaq dekat uitm di capture-capture. lets usha usha mehh :D
we are nasir's! berkawan dengan kakak ni just make me realised, ada lagi org yang baik dalam dunia ni. entah lah, lain mcm baik dia, bob ni. hee. nama nya fatin. tp bf dia panggil bob. nak jugak panggil bob!

leaving the room. DWG 2103!

final paper of local government. semoga ini yang terakhir. taknak repeat untuk sebarang paper wehh. mohon semua mendoakan!

the besties of mine since part one! cant lever let go of 'em!

i just love them so much! nasib baik sempat lepak dengan dorg eventhough dengar histeria just right over kteorg tgh cerita hantu dkt tasik.
with always the bucuk!
this was when i found my favourite dessert! khunafa! its an arabian food though

tasik ni yang menjadi saksi segala tangis aku since part one. psychic much? ye, aku tahu. tapi tu lah yang aku buat. pergi tasik bila hati ni gundah. 

setiap bulan mmg birthday aku weh. sbb tu mmg budaya kami, MT DiPAC, kteorg akan celebrate birthday each of the members. dannn, yg selalu jadi mangsa kena baling kek, aku lahh. asyik nak aim aku je!

and of course the dearly roomies (:
aku cakap, semalam aku mimpi aku pergi open house mickey mouse. depa jemput aku. tup tup si alira conteng handout aku jd mcm ni haa. jemputlah makan tikus.

please fasten your seat belt. 

end of part 5 (:






Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

Paranormal of Menora in UiTM Lendu

Assalammualaikum
Hi. First of all, to make things clear I am no longer an eligible student of UiTM Lendu but I was living in the so called spooky campus for about 3 years. I heard UiTM Lendu has been attacked by the paranormal thingy after Citrawarna for these couple days. Sampai kena kosongkan kolej and kolej lelaki pun was attacked by the histeria semua. Betul eh? Hmm. We can just pray the best for UiTM Lendu. To juniors, 'they' love something in dirt. Keep close to god. Istighfar. To girls, for those who are in menstruation period, 'keep clean' and to boys also, 'Jangan macam-macam'. 
Okay, I found a photo from twitter saying there was a ghost image of 'Ulik Mayang' behind a girl. I pernah dengar about this ulik mayang thingy. I can clearly see the image though from this image. Tapi tak tahu lah kalau orang lain. Or maybe it is just a tree. But to make things clear, It is not actually an Ulik Mayang but It is Menora. Menora came from Siam. The prove…