Skip to main content

about the TROJAN VIRUS !!!


salam, dear facebooker, it's a MUST for you to check out on my blog for this post. for your information, my facebook account have been hacked by some irresponsible party. memang sangat bengang, i am the innocent.  apa lah motive korang hack aku kan, at once spreading your TROJAN VIRUS! 

it begins this way, someone who is my own roomate, puteri nurfarihan suddenly appear on my facebook chat box and say, 'hi, how are you? wanna laugh? its you on the video, check out. okay, i'll be back in within 30minutes' okay, then, mati2 lah aku percaya yang tu roomy aku yang hantar. i check out the video. 

it stated that, sorry you can't watch this video unless you download the adobe flash. the title was, 'vianna nasir, is on the leading role, shoking performance!' the views 23+++ and the comments is all from my dearest friend. macam mana lah aku tak percaya kan. then, tanpa segan silunya, i click on the download button sebab nak tengok video tu punya pasal. 

a few minutes later, TROJAN DETECTED ! and my laptop shut down suddenly.

next, dia on balik. nak bergurau pulak dia kann.

bila on, sampai kat safe mode. okay, this is the temporary step for those yang dah terkena virus tu. klik control panel, then recovery. it may on with your standard windows as usual. but the trojan is still there. your laptop may be on, for just 15 minutes. then, it will shut down suddenly, hidup balik and repeatedly. 

and i am even facing problem with the google chrome and internet explorer



dear people, i've been hacked. i can't even log in to my facebook account through my infected laptop. now, pakai laptop kakak je online. sedih kan? i am so sorry, if i appear on your facebook chat box and spread the virus. 

one hope, please just ignore me. i just can update my status through my handphone and that is the real me. 

look on the chat box, its not written by me, 136 people i guess had been infected .

sepuluh jari disusun.

P/S : now kena cari duit untuk format laptop. Apa lah dosa aku kan. 

Comments

crayon said…
solution tengok kat sini http://www.tastyteo.com/2011/03/how-to-remove-facebook-chat-virus.html

ini bukan komen spam ok.. haha just sharing.. peace
vianna nasir said…
thankyou for the info man. :)

Popular posts from this blog

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…

Mixed Fruit Jelly with kastard

MY FIRST TRY (:
MIXED FRUIT JELLY
1) Masak air sebanyak 400 ml 2) Tunggu hingga mendidih dan masukkan serbuk jelly 3) Kecilkan api 4) Bila dah agak-agak macam dah masak. 5) Alihkan letak dalam bekas yang lain 6) Tunggu 2-3 minit 7) Masukkan dalam peti sejuk 8) SIAP!
KUAH KASTARD
1) Masuk 400ml air 2) 2 sudu tepung kastard 3) 2 sudu esen vanilla 4) 2 sudu gula 5) gaulkan semua 6) masakkan bersama api yang kecil 7) bila dah siap masak, sejukkan dalam peti sejuk  8) dah siap, boleh dihidang sekali bersama jelly (: