Skip to main content

CITRAWARNA 2012

An event participated by all colleges. :D mine, mestilah Dang Merduwati. go go Dang Merduwati. (: on the day of Malam Akustik, terpaksa jadi bidan terjun untuk Dang Merduwati. tapi, to be frankly speaking, the guitarist and the another singer memang cool. haha aku rasa kalah, sebab aku masuk last minit kot jadi second singer. haha. sebab nyanyi sambil pegang lirik? entah entah entah. haha. i will survive, lagu yang nyanyikan. :D






Malam Penutup Citrawarna dan Open College 2012



masa tu, tbe2 that Lebah Buncit, Hanif kidnapped me. dia kata, suruh teman dia hantar dekat kereta, nak balik dah, while i still wanna stay in Padang Kawad with le roomates. entah kenapa, aku pun ikut dia, teman dia hantar dekat kereta. ''eh? kenapa ek i ikut u sampai dekat kereta?''. and he replied ''haha, u ni senang kene tipu lah. senang sangat kene culik'' sumpah aku dah cuak. baca ayat kursi banyak2. -.-. setibanya di kereta, acu dengan wan dah siap-siap pasang lagu ombak rindu, then hanif kasi my favourite favourite favourite kek. AWWW, how sweet lahhhhhhhhhhhhhhhhh. sweet tapi sumpah blushing blushing blushing! siap ada background music pulak kann. :p thank you for the birthday cake awak. <3 

sampai ke subuh aku senyum sampai ke telinga :D



Comments

Popular posts from this blog

girlfriend dia pakai tudung lah.

post pada kali ni, memang dah lama aku nak buat. tapi tak terbuat-buat sebab belum sampai mood and terlalu busy. tujuannya? sebab memang nak suarakan dekat my best friend yang paling setia ni (my blog) untuk diperdengarkan kepadanya. haha tergila sikit! tu lah, kurang kasih sayang kan. mcm ni lah jadinya. cakap sorang2. hehe.
okay2, return back to the main. ''GIRLFRIEND DIA PAKAI TUDUNG LAH.'' I have no idea kenapa aku obses sangat, aku suka sangat, dan aku teruja sangat bila tahu, bila nampak mana2 lelaki yang girlfriend dia pakai tudung. saya ulangi GIRLFRIEND. bukan isteri. sebab kalau isteri bertudung tu memang wajib lah. entah lah aku pun tak tahu kenapa. aku suka sangat tgok guy yang ada awek pakai tudung. bukan suka yang mcm tu, mcm tu tu haa. tapi lebih tepat, suka yang aku sendiri hormat dekat guy tu. :)
especially lelaki2 yang mcm ada rupa, yang hot2, yg mcm style sikit or yang macam join band boy tu. SANGAT RESPECT!
nak tahu kenapa? sebab aku pun tak tahu kenap…

One night with le parent

For about 8 weeks being in here, approximately without looking out the west malaysia, ibu and ayah had decided to visit me in sarawak. at the peak of my struggling hour, i am glad that i have one opportunity (labour day) to spend a day with them. sehari pun jadi lah. hehe
Hilton Hotel, Kuching



















 I miss you both infinity (:

A Start Fresh

assalammualaikum
hello everybody. its sunday and it is 4 days being sarawak! mula-mula rasa sedih sangat nak tinggalkan semenanjung and now, it seems like i'll be okay in sarawak since orang-orang dekat sini baik sangat-sangat and makanan semua sumpah sedap gila.




as being told, i tak dapat kolej. and this is my first time ever duduk rumah sewa since 3 years being a student. mula-mula rasa kekok and culture shock sebab selalunya kalau duduk hostel jarang sekali and dilarang jalan-jalan dkt hostel lelaki, nanti kena sound or kena saman dgn pak guard. but now, duduk rumah sewa, tgh basuh tangan, pandang tingkap, tiba-tiba ada lelaki jalan depan rumah. bapak terkejutnya! haha. rumah sewa dekat sini facilities sangat baik. nama rumah apple cross. serious rasa macam duduk condo dah lah dekat gila dengan kampus. sebulan 122 with fully furnished and dkt depan rumah ada playground, kedai makan, dobi, cyber cafe and kedai printing. dapat bilik sorang pulak tu. hehe kampus was okay. classma…